Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Woodpecker Lodge, Watlington

Egyszerű helyfoglalás itt: Woodpecker Lodge és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Watlington foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Woodpecker Lodge (Kisházak), szállás Watlington, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Woodpecker Lodge. Minden foglalt szobának itt: Woodpecker Lodge lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Woodpecker Lodge milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Woodpecker Lodge mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

0

Woodpecker Lodge (Kisházak), Watlington

Watlington, Egyesült Királyság (Szálláshely a térképen)

Woodpecker Lodge
Woodpecker Lodge 1Woodpecker Lodge 2Woodpecker Lodge 3Woodpecker Lodge 4Woodpecker Lodge 5Woodpecker Lodge 6Woodpecker Lodge 7Woodpecker Lodge 8Woodpecker Lodge 9Woodpecker Lodge 10Woodpecker Lodge 11Woodpecker Lodge 12Woodpecker Lodge 13Woodpecker Lodge 14Woodpecker Lodge 15Woodpecker Lodge 16

Woodpecker Lodge is a cottage in Watlington with access to a garden. The property has garden views and is 43 km from Peterborough.

The cottage is fitted with 2 bedrooms, a TV and a fully equipped kitchen that provides guests with an oven and a toaster. The cottage also features a bathroom with a hot tub and a bath or shower.

Kings Lynn is 8 km from the cottage. The nearest airport is Norwich International Airport, 61 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Woodpecker Lodge)

Medence és wellness

pezsgőfürdő | masszázsmedence

Közös helyiségek

kert

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Woodpecker Lodge)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Woodpecker Lodge)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Cottages.com fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.